Week van het ontwerpen.

Designregio Kortrijk & VOKA West-Vlaanderen willen twee vliegen in één klap: de scenografie voor de jaarlijkse tentoonstelling ‘Week van het Ontwerpen’ koppelen aan de DesignX50-expositieruimte waarin gevestigde bedrijven tweejaarlijks hun recentste innovatie kunnen presenteren. 

Tijdens de ‘Week van het Ontwerpen’ tonen studenten uit verschillende ontwerprichtingen hun beste eindwerken. Met buizen die al in het bezit van de klant waren en nieuwe – 3D-geprinte – koppelstukken ontstaan bijna letterlijk kweekkasten. Toepasselijk voor jong talent en eindwerken die nog groeipotentieel in zich dragen. Wat groeit, heeft warmte nodig, dus de knipoog naar de warmtelampen die bij kweekbakken horen, is snel gemaakt. 
Gevestigde waarden uit de ondernemerswereld blinken dan weer uit in eenvoud en flexibiliteit. En zo vullen we hun ruimte ook in: de sokkels nemen door ze te draaien telkens een andere hoogte aan. Op die manier ontstaan presentatiebladen die niet eentonig worden. Blijven boeien is de boodschap. Hou het interessant, het geldt altijd en overal. 

Type
tentoonstelling
Klant
VOKA West-Vlaanderen & Designregio Kortrijk
Locatie
Kortrijk (BE)
Jaar
2015

FIVE AM trok voor de realisatie, opvolging en uitvoering van dit project nog eens met plezier de werkkledij aan en installeerde het hele project gewoon zelf. 

photo : piet-albert goethals