Vandewiele.

Kan ervaring in één domein, via de showroom van een ‘Experience Center’, omgevormd worden naar een overzicht van nieuwe creaties en innovatie op verschillende niveaus? Natuurlijk. Maar kunnen we dat ook in één oogopslag vatten? 

Vandewiele is marktleider in de ontwikkeling van textielmachines en laat dat terecht graag zien. Vanuit de showroom in het ‘Experience Center’ kijkt de bezoeker uit over de expositiehal waar de textielmachines gepresenteerd worden. Ervaring leidt tot wat vandaag en straks geproduceerd wordt. Veel open ruimte, veel vergadermogelijkheden, een bar, lounge, tribune, VR-room … Hier komen internationale gasten uit verschillende culturen over de vloer. Die voelen zich allemaal thuis. ‘Huiselijke warmte’ is immers een wereldwijd gegeven. 

Type
Showroom
Klant
Vandewiele
Locatie
Marke (B)
Grootte
2000 m2
Jaar
2019

Alles blijft speels en flexibel, alsof de textielmachines hun kunnen demonstreren in de huiskamer. FIVE AM koos voor patchwork: materialen, volumes en systemen overlappen, haken in elkaar en breien een verhaal waarin ‘draperen’ centraal staat. Opnieuw dat speelse. De integratie van kleur, textuur en creativiteit.

Trends en technologieën evolueren. Dit Experience Center kan volgen. 

foto : cafeine.be