Privé M&M.

Een hele familie die wil genieten van gezelschap en gezelligheid, het vraagt om ruimte en de mogelijkheid rond tafel te zitten. Als dat bovendien in de duinen kan, met zicht op zee en langs de kustlijn, sluit de inrichting daar liefst bij aan. Omgeving, locatie, architectuur en interieur als één. 

Met een uitzicht als dit, eist niet de binnenkant de aandacht op. Buiten is het te doen. De leefruimte, over de hele breedte van het appartement, benadrukt de link met de zee en de kustlijn. Geen vaste structuren. Los meubilair. Zoals een strand zich aanpast aan eb en vloed, zo past de ruimte zich aan. De tafel lijkt zich bij eb terug te kunnen trekken in de keuken en komt pas tevoorschijn als de hele familie er samen rond gaat zitten. Diezelfde keuken kan integraal ‘verdwijnen’ en lost op in de leefruimte. Het centrale sas met lift en trap verbergt de slaapvertrekken en de badkamer. Het mooiste decor zit aan de andere zijde van het raam, dus blijft het binnen beter kalm en rustig. Pastellone en gezandstraalde eik creëren een zacht en aards gevoel waardoor een duinenwandeling nog net wat langer lijkt te duren. In de wijde en open omgeving zou verlichting ruimtes afbakenen, dus wordt uitsluitend gekozen voor kleine spotjes in het lage plafond. 

Type
appartement
Locatie
Oostduinkerke (BE)
Grootte
120m2
Jaar
2016
 Zoals een strand zich aanpast aan eb en vloed, zo past de ruimte zich aan. 

All-in-projectcoördinatie door FIVE AM. We regelen voor onze klanten de offertes, onderhandelen, stellen en sturen de aannemers aan, organiseren werfvergaderingen en maken daar verslag van. Bij de oplevering worden de laatste actiepunten opgevolgd tot ze perfect opgelost zijn. 

architect : Govaert & Vanhoutte architects
foto's : cafeine.be
Next project