Privé M&I.

Creëer, bedenk en ontwerp een suite-slaapkamer waarbij openheid centraal staat. En waar tegelijk in alle privacy gebaad kan worden. Open en privé als tegenstellingen met elkaar verbinden, dat is het plan. 

Dat kan perfect door gebruik te maken van een centraal blok in de ruimte. Uitgevoerd in Corian en niet tot aan het plafond reikend, blijft het contact met de hele – open – ruimte behouden. Dit is geen extra kamertje. Dit is deel van het ruimere geheel. In de centrale unit zijn bad, douche en lavabo geïntegreerd.

Indien gewenst laten open deuren een direct contact met de grotere ruimte toe. Zelf tv kijken vanuit het bad is daarbij een perfect realiseerbare mogelijkheid. Anderzijds creëren gesloten deuren een intieme en private unit, waarin het comfortabel en relax vertoeven is. Of hoe open en privé elkaar niet uitsluiten. 

Type
slaapruimte
Locatie
Bellegem (BE)
Grootte
110m2
Jaar
2014

De realisatie gebeurde door een totaalaannemer, in opdracht van de eigenaar. FIVE AM zag toe op de projectassistentie en hield toezicht op de uitvoering, was aanwezig op werfmeetings en suggereerde, adviseerde en superviseerde.

De zwevende trap biedt toegang tot het slaapvertrek.
architect : ruimtemannen
foto's : cafeine.be
Next project