Olste.

Een projectontwikkelaar, gespecialiseerd in appartementen op de zeedijk van Knokke, wil potentiële partners en klanten kunnen ontvangen en tegelijk zes medewerkers voldoende werkruimte gunnen. 

Het pand – een samenvoeging van twee appartementen in ruwbouw – bleef zoveel mogelijk bewaard.De al aanwezige wanden werden behouden en aangevuld met vier haaks geplaatste extra wanden in natuursteen dat zorgt voor ruimte en tussenruimte die multifunctioneel ingericht worden. Een omkasting creëert discreet opbergruimte. In grote lijnen valt de verdieping in twee delen uiteen. Figuurlijk. De technische zaken en de partnervergaderingen vormen één geheel. De ontvangstruimte voor klanten, met alle comfort dat daarbij hoort (bar, vergadertafel, intiemere ruimte, zithoek …) vormt het tweede luik. 

Type
kantoor / ontvangstruimte
Klant
Olste
Locatie
Knokke (BE)
Grootte
300m2
Jaar
2018
De al aanwezige wanden behouden en aanvullen met vier haaks geplaatste extra wanden in natuursteen zorgt voor ruimte en tussenruimte die multifunctioneel ingericht wordt. 

Als projectbegeleider ziet FIVE AM graag toe op de uitwerking en realisatie van het concept. We houden dan toezicht op de uitvoering, zijn aanwezig op werfmeetings en suggereren, adviseren en superviseren. 

photo : cafeine.be
Next project