Legio Invest.

Maak van de financiële dienst van Legio Invest, de holding boven Overstock en X2O, een rustige en cleane werkomgeving. Luchtig en aangenaam. 

Huisvormige volumes vormen het onderscheid tussen de verschillende bureaus. Vergaderruimte, kantoor voor de directie en archief verbinden het geheel met elkaar. Het resultaat is een open ruimte, waarbij niemand het gevoel krijgt afgezonderd te zitten. Het gevoel van een open plein, geen benepen verkaveling. Meteen komaf maken met de werkeilandjes in doosformaat dus. De witte werkomgeving wordt gecounterd en afgewisseld met warme materialen. Barndoors en kasten in eik, tapijt op de vloer. Goed voor de akoestiek, iets wat nog versterkt wordt door spanplafonds. Een visuele scheiding tussen de werkruimtes ontstaat door de standaard rolluikkasten. 

Type
kantoor
Klant
Legio Invest - X2O - Overstock
Locatie
Oostkamp (BE)
Grootte
300m2
Jaar
2013
De deuren schuiven langsheen de witte muren.

Legio Invest – en dan vooral de werknemers die er gebruik van maken – bleken enthousiast genoeg om FIVE AM meteen ook de opdracht te gunnen het concept door te trekken naar de burelen van Overstock en X2O, met de gemeenschappelijke ruimte, eetzaal en keuken. 

Een totaalaannemer stond in voor de praktische uitvoering, FIVE AM hield als projectbegeleider een oogje in het zeil. En een beetje meer ook, want we houden toezicht op de uitvoering, zijn aanwezig op werfmeetings en suggereren, adviseren en superviseren. 

foto's : cafeine.be