01. Talk.

Elk goed idee begint met een kennismaking. FIVE AM neemt altijd en overal tijd om je te leren kennen. Voor welke uitdaging zoeken we een oplossing? Elk project begint met een blanco blad en de vraag van een klant. We pakken dit samen aan. Concreet. Specifiek en duidelijk. Deze voorafgaande analyse, dit onderzoek, is de basis voor alles. Hier steekt FIVE AM tijd en moeite in. Bewust. Omdat het loont.

Met de opgedane inzichten trekken we meteen richting tekentafel. Het interieurconcept krijgt vorm. Een eerste worp. Open en abstract. Eenvoudig nog, maar straf en vernieuwend genoeg om u omver te blazen. Zodra u terug rechtop staat, wordt dat de leidraad voor wat volgt. 

02. Think.

Ontwerpen is een teamsport. Samen zoeken, samen vragen stellen en elkaar uitdagen. Een eerste antwoord leidt tot nieuwe vragen en nieuwe vragen leveren betere antwoorden op. Zo bouwt FIVE AM verder. De eenvoud blijft, maar krijgt meer om het lijf. De conceptuele oplossing krijgt inhoud en inhoud wordt vervolgens vorm.

Een voorontwerp resulteert in een verfijnder detailontwerp. Gedetailleerd en op maat. Juist. Idee├źn en concepten worden daarin vertaald naar gedetailleerde plannen. Alles samengevat in een duidelijke materiaallijst.

03. Take off.

FIVE AM ziet graag waar een concept toe leidt. De realisatie. Voor een afgewerkt topresultaat. Een uniek idee concreet uitgewerkt zien worden, het is het summum van de conceptuele denker.

We stellen projectmanagers voor. Aannemers ook. Vakmensen die we kennen en vertrouwen. We vergelijken prijzen, maar u beslist. Wij volgen. Assisteren. Houden overzicht. Bewaken de creatieve grenzen en blijven op elk moment beschikbaar tijdens het uitvoeringsproces.