01. Talk.

Elk goed idee begint met een kennismaking.
FIVE AM neemt altijd en overal tijd om je te leren kennen. Voor welke uitdaging zoeken we een oplossing? Elk project begint met een blanco blad en de vraag van een klant. De concepten en ideeën zijn altijd origineel en uniek.

Wie doet wat, waarom en wanneer? Wat is de organisatiestructuur en wat is nodig? Hoe gaat het eraan toe op een druk moment? In rust? Deze voorafgaande analyse, dit onderzoek, is de basis voor alles. Hier steekt FIVE AM tijd en moeite in. Bewust. Omdat het loont. 

De kennismaking krijgt een vertaling aan de tekentafel. Strak en duidelijk. Een eerste eenvoudige schets of maquette rondt het einde van het onderzoek af. Samen met een overzicht van jouw wensen. Die vormen de leidraad voor wat volgt. Rock ’n roll is goed. Duidelijkheid is nodig. Flexibiliteit, daar maken we een punt van. Halfweg helemaal van koers veranderen, dat maakt het nodeloos complex.

02. Think.

Ontwerpen is een teamsport. Samen zoeken, samen vragen stellen en elkaar uitdagen. Een eerste antwoord leidt tot nieuwe vragen en nieuwe vragen leveren betere antwoorden op.
Zo bouwt FIVE AM verder. De eenvoud blijft, maar krijgt meer om het lijf. Een conceptuele oplossing krijgt inhoud en inhoud krijgt vervolgens vorm.

Voorontwerp, definitief ontwerp en projectdossier zijn de tastbare onderdelen in deze fase en verschillende opvolgmeetings leiden tot een realiseerbaar resultaat.

03. Take off.

FIVE AM ziet graag waar een concept toe leidt. De realisatie. Voor een afgewerkt topresultaat. Puntje op de i, sleutel in de hand. Een uniek idee concreet uitgewerkt zien worden, het is het summum van de conceptuele denker.

Klanten die dromen van complete ontzorging of die liever zelf de touwtjes wat strakker in de hand houden, het maakt niks uit. FIVE AM kan zowel projectleider als projectbegeleider zijn. Adviseren en aansturen, ondersteunen of laten uitvoeren.