Legia.

A growing accounting firm moves into new – and bigger – offices. FIVE AM was given full control over this 450-m² space. Wind and waterproof; nothing more. Preferably an open-plan space, but with the necessary privacy and screening to be able to work well. 

A blank canvas inherently has endless possibilities. We played with openness and privacy by creating enclosed spaces using glass walls. Cabinets served as delineating elements, giving rise to various office zones. A sliding rail, with white sliding doors done in perforated steel, runs across the full width of the space. This plays with the concept of airy privacy. You aren’t enclosed entirely, but there’s just the right amount of separation. The warm wood has been left untouched, thus providing accents and variation in the predominantly white working space. 

Type
office
Client
Legia boekhoudkantoor
Location
Menen (BE)
Size
450m2
Year
2018
The warm wood remains present and provides accents and variation in the predominantly white workspace.
photo : cafeine.be
Next project