design studio

FIVE AM x Interieur Kortrijk ’14

fiveamxinterieur

Vanaf 17 tot 24 oktober 2014 wordt Kortrijk terug een broeinest van inspiratie voor elke interieur – en designliefhebber. De Interieur Biënnale Kortrijk hoort ondertussen tussen de top van designevenementen in Europa.

Met onze studio gevestigd pal in het centrum van Kortrijk, is Interieur Kortijk dan ook het uitgelezen moment om ons werk aan de buitenwereld te tonen. Hoe we dit precies doen kan u onderaan zien in enkele van onze evenementen.

Wij kijken er alvast naar uit om elkaar te ontmoeten tijdens deze boeiende 10 daagse.

 

Events op de beurs

 • Standconcept Odilon Creations. 
  De stand van Odilon Creations, producent van natuurlijke vloer – en wandafwerkingen, komt van onze tekentafel. In het concept staan de materialen en de ambacht centraal. De vormen suggereren de mogelijkheden, maar laten de vrije loop aan de fantasie van elke bezoeker.
  Hal 5 booth 502. 
 • Beurs : Smartrollo concept Copa Home
  In functie van het 5×5 project van Designregio Kortrijk ontwierpen we samen met designer David Dos Santos een nieuw rolgordijn. Een high-end rolgordijn voor opbouw- en inbouwtoepassingen dat in elk interieur een plaats verdient. Haast onzichtbaar verzonken ingebouw in het plafond of in opbouw discreet meegekleurd in de tint van de muren. Met de smart functie heeft de gebruiker wireless controle over de daglichttoetreding en optimalisatie vna de energieprestatie.
  Hal 5 booth 509. 
 • DOK outdoor Quinze&Milan
  2 jaar terug presenteerden op Interieur ’12 voor het eerst onze DOK. Ons ontwerp van een zetel-tafelcombinatie voor Quinze&Milan. Deze keer presenteren we de outdoor versie. Dunner en degelijker dan ooit.
  Hal 3 booth 304.

Events naast de beurs

 • Destination Kortrijk
  De Hal Chair van Jasper Morrison behoort ondertussen tot de bestsellers in de collectie van Vitra. Onze installatie vertelt de reisroute die de stoel aflegt van de productie tot in Kortrijk.
  Locatie : Seymour Park – Aalbeeksesteenweg 74 – 8500 Kortrijk. Open van 17-26 oktober 2014. Elke dag vanaf 14u.
  In samenwerking met Vitra + Beaulieu International Group + Dutoit Group.
 • Nightshift Kortrijk 
  Na Gent & Antwerpen wijkt het Nightshift concept op 4 oktober 2014 uit naar Kortrijk. Night Shift is geen ouderwetse beurs met nauwkeurig afgelijnde gangen. Het is een bruisend netwerkevent dat verder reikt dan het lokale netwerk, de eigen stad en zelfs de persoonlijke branche of het eigen interesseveld.
  Wij verzorgen het standconcept van Crombé 3.0. Op hun stand kan je wijnen proeven die wel heel “rock&roll” zijn. Tickets zijn (beperkt) beschikbaar bij ons. Mail gerust !
 • 3 years FIVE AM
  Begin september blies FIVE AM 3 kaarsjes uit. Tijd voor een feestje dus. En hoe kunnen we dat beter vieren dan tijdens Interieur 2014.
  Op dinsdag 21.10.14 vanaf 18u sluiten we het unieke ‘FIVE AM’ – vat aan. Ideaal moment om na te praten na een drukke beurs- en/of werkdag én meteen onze installatie ‘Destination Kortrijk’ te bezichtigen.
  Locatie : Aalbeeksesteenweg 74 – Kortrijk.Gelieve te verwittigen bij aanwezigheid via question@fiveam.be.