design studio

Architectuurkaart Zuid-West-Vlaanderen

De architectuurkaart bundelt goede voorbeelden van kwalitatieve architectuur en publieke ruimte in de Kortrijkse regio. Om deze in de kijker te zetten, ontwikkelden Leiedal en Designregio Kortrijk een digitale projectendatabank. De website is geen statische opsomming geworden, maar een kaart die dankzij input van gebruikers kan uitgroeien tot een onuitputtelijke inspiratiebron voor iedereen met interesse voor interieur, architectuur en publiek domein. De ontwikkeling van de architectuurkaart is een initiatief van Designregio Kortrijk, Stad Kortrijk en Leiedal. Publicatie op de website gebeurt op basis van beoordeling door een selectiecommissie. Ons project Container Offices voor Drukta en Formail kreeg een plekje binnen de selectie.

www.architectuurkaart.be


archikaart