design studio
Win uw winkel // Meeting

Win uw winkel // Meeting

Gisterenavond was het zover. We presenteerden ons voorontwerp aan de winnaar van onze wedstrijd : Couteaux & Co.

Na een zeer vriendelijke ontvangst deden we ons ontwerp uit de doeken aan de hand van onze visualisatiepanelen. Stap voor stap begeleidden we de bouwheer doorheen ons verhaal. Eens ons verhaal rond was, stond de tafel al snel vol met de kartonnen borden. Dit gaf hun de kans om het ontwerp te laten inwerken en al snel kwamen hun vragen boven.

Gezien het om een wedstrijd ging, zijn wij all-the-way geweest. Onze bedoeling was om de bouwheer zijn ogen open te trekken en te tonen wat allemaal mogelijk is in hun fantastisch pand. Wij kunnen dan ook maar hopen dat zij er iets aan gehad hebben en misschien elementen kunnen integreren.

Wij wensen Natalie & Pascal alvast veel succes !

Benieuwd naar het ontwerp en de beelden ? Zie ons portfolio !

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen ? Contacteer ons & dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek in onze OSBox in de Leiestraat !