design studio
Win uw winkel // Concept

Win uw winkel // Concept

Deze namiddag hadden we intern opnieuw een brainstorm rond het concept voor de slijperij. Tijdens deze brainstorm, die we voor elk project doen, gaan we op zoek naar het basisidee waarop alle ontwerpbeslissingen gebaseerd zijn. Als het ware de rode draad.

Een sterk concept is meestal heel vatbaar. Wij zoeken het echter nooit ver, eerder verrassend dichtbij. Vaak horen wij dan ook van klanten ” Het klopt! “. Dat kunnen we bekomen door elk detail, materiaal & vorm te toetsen aan ons vooropgesteld concept. Voelen we dat iets, hoe klein dan ook, niet in het verhaal past, dan zoeken we betere oplossing.

Het spreekt vanzelf dat dit de intensiefste periode is. Een goed concept kan je vinden in 5 minuten, maar het duurt soms ook enkele dagen…

Nu, hier zijn we door. Klaar voor met het organigram én het concept aan de slag te gaan.