design studio
5AM op Interieur ’12

5AM op Interieur ’12

5Am is dit jaar te zien op Interieur’12 en wel op het bruisende BUDA-eiland.

Op 27 & 28 oktober 2012 kan u onze mini-stand terugvinden in de Budascoop (oude bar) tijdens The Battle.

Deze tekst komt rechtstreeks van hun website

“Een echte strijd in Kortrijk: De Invasie levert deze keer wel een heel zware slag. Een hele hoop jonge ontwerpers gooien de deuren van hun atelier open. Of beter: brengen hun atelier mee naar INTERIEUR 2012 in Kortrijk. 

Op dit evenement kijk je echt naar het productieproces van de jonge ontwerpers…  Er wordt ambachtelijk geweven, maar ook stoelen geassembleerd, en geëxperimenteerd met 3D-printing en lasercutten. En als het je zint, koop dan. Allemaal op één evenement.

Tijdens The Battle stellen wij ons nieuwste ontwerp, de vloerlamp L1, in première voor.

Tot dan !

PS : en wie weet doen we nog wel iets tijdens INTERIEUR ’12 ….